Overzicht Handleiding voor de gebruiker en trainingsmodule

Deze Handleiding voor de gebruiker en trainingsmodule bevat informatie in een handig formaat. U vindt hier veel tekeningen, foto's en video's die u in staat stellen uw kennis op een eenvoudige wijze te vergroten.

De RODE tabbladen op de menubalk zijn koppelingen naar belangrijke gedeelten van de Handleiding voor de gebruiker en trainingsmodule.

Met Home keert u terug naar deze homepage.

Met Site-overzicht wordt site-overzicht van deze handleiding en training weergegeven.

Met Zoeken opent u een zoekpagina waarmee u gemakkelijk de toepassingen die u nodig hebt kunt vinden.

Met Index opent u de Index-pagina.

Met Info over deze site geeft u een pagina weer met informatie over deze Handleiding voor de gebruiker en trainingsmodule. U vindt hier koppelingen naar de gebruikte symbolen en conventies en ook een lijst met ondersteunde browsers. Er zijn ook hints en tips voor het afdrukken van de pagina's van de Handleiding voor de gebruiker en trainingsmodule.

Met Hoe kunt u? opent u een pagina met een lijst koppelingen naar pagina's waarin wordt beschreven hoe opdrachten moeten worden opgezet, hoe documenten moet worden afgedrukt, hoe modules en toepassingen moeten worden gebruikt en nog veel meer. Dit is een goed punt om te beginnen.

Met Rondleiding opent u een pagina met een lijst koppelingen naar foto's en beschrijvingen, en in enkele gevallen video's waarin het Xerox Nuvera-systeem en de bijbehorende modules de revue passeren.

Met Problemen oplossen opent u een pagina met een lijst koppelingen naar oplossingen voor het verbeteren van de afdrukkwaliteit, het verhelpen van papierstoringen, het beperken van de papierkrul, en meer.

Met Onderhoud opent u een pagina met een lijst koppelingen naar pagina's waarin wordt beschreven hoe u bepaalde verbruiksartikelen zelf kunt vervangen (tonercassettes, nietcassettes), hoe u diagnostische tests uitvoert en hoe u de instellingen van het systeem wijzigt. Ook kunt u hier algemene reinigingsprocedures en pagina's met specificaties vinden.

De Handleiding voor de gebruiker en trainingsmodule afdrukken

Klik op Info over deze site voor informatie over de manier waarop u de Handleiding voor de gebruiker en trainingsmodule kunt verspreiden en hoe u een reeks pagina's kunt afdrukken.

Als u de pagina wilt afdrukken, die u op dit moment bekijkt, selecteert u Bestand: Afdrukken in de menubalk van uw browser.

Online Help

De Xerox Nuvera bevat een online Help-systeem, dat wordt geopend door op Help te klikken bovenaan het scherm van de gebruikersinterface. In de online Help vindt u meer informatie over de selecties die u in de gebruikersinterface kunt maken en het algemene gebruik van het systeem.

Xerox Nuvera® EA Digital Production System

Het Xerox Nuvera EA Digital Production System is een digitaal monochroom productiesysteem voor afdrukken, dat een grote hoeveelheid publicatieconfiguraties en afwerkingsopties biedt. Het systeem is uiterst flexibel en aanpasbaar en biedt een grote hoeveelheid configuraties die aan de behoeften van midproductie, productiepublicatie en het afdrukken in grote volumes voldoen. Het basissysteem van één invoermodule en één afwerkeenheid kan worden uitgebreid met modules voor scannen, het invoegen van omslagen en optionele afwerkeenheden van derden.

Het Xerox Nuvera EA Digital Production System is een geavanceerd publicatiesysteem dat kan worden gebruikt om originelen vanaf uw pc te publiceren, kopieën in nieuwe documenten te veranderen, pagina's aan documenten toe te voegen, pagina's in katernen om te zetten en uw opdrachten op te slaan om ze later uit te voeren.

De Xerox Nuvera is voorzien van vele toepassingen om aan uw publicatiebehoeften te voldoen. Klik op de foto van het systeem voor meer informatie.

Contact opnemen met Xerox

Klik voordat u contact opneemt met Xerox op de koppeling Contact opnemen met Xerox. Zo beschikt u over informatie over de servicecodes, plaatsen waar serienummers te vinden zijn, externe services, telefoonnummers en onderdeelnummers van verbruikartikelen die door de klant kunnen worden vervangen.

Contact opnemen met Xerox

Ondersteunende documentatie

De volgende documentatie bevat informatie waarmee u de productiviteit van uw Xerox Nuvera-systeem kunt optimaliseren.

Adobe Acrobat Reader is benodigd om de volgende documenten te kunnen bekijken:

Papierhandleiding voor het Xerox Nuvera Digital Production System

Aan de slag-handleiding

prInteract, Xerox Remote Services (Externe services)

Online Support-assistent

Voor meer informatie over het oplossen van veelvoorkomende problemen en voor antwoorden op veelgestelde vragen, raadpleegt u de Online Support-assistent op de volgende website:

www.support.xerox.com

Typ "Nuvera" in het tekstvak en selecteer [zoeken]. Selecteer de link [Support] voor uw product.

Feedback van de klant

Feedback van onze klanten wordt altijd zeer op prijs gesteld. Als u ons uw feedback over de Handleiding voor de gebruiker en trainingsmodule of over andere Xerox Nuvera-documentatie wilt geven, kunt u uw opmerkingen sturen naar: USA.Documentation.Comments@xerox.com

Mogelijkheden en modules van het Xerox Nuvera® EA Digital Production System

Voor meer informatie over de systeemmodules, licentie-opties en beschikbare toepassingen, klikt u op de foto van het Xerox Nuvera EA Digital Production System en gaat u naar de rondleiding door het Xerox Nuvera EA Digital Production System.

Het Xerox Nuvera EA Digital Production System. Klik hier voor een rondleiding door het systeem.