Info over deze site

In deze online gebruikershandleiding vindt u een aantal toepassingen waarmee u vertrouwd zou moeten zijn om de informatie over de Xerox Nuvera snel op te pikken.

Het belangrijkste is, dat u op de hoogte bent van de symbolen en de typconventies die in deze site zijn gebruikt om uw aandacht op belangrijke informatie te vestigen. Deze zijn specifiek gebruikt om uw fysieke veiligheid en de juiste werking van het apparaat te waarborgen.

Deze site is ontwikkeld voor gebruik met alle meest gebruikte browsers. Als u problemen ondervindt bij het bekijken van de site, of als u een oudere versie van de browser heeft, de pagina met ondersteunde browsers raadplegen voor verdere informatie.

Methoden voor elektronische distributie van deze informatie

Omdat deze elektronische documentatie voor de klant op HTML is gebaseerd, kan deze in een moderne browser worden bekeken. De ECD-bestanden kunnen als volgt worden geopend:

De volgende basisstappen volgen om deze ECD op een lokaal station of intranet-webserver te plaatsen:

1. De directory "ecd_source_code" kopiëren.
  2. De directory op een toegewijde vaste schijf plakken, ofwel lokaal of in een server.
  3. Om de ECD te starten, de standaardpagina instellen op "home.htm". Uw systeembeheerder kan u helpen met de configuratie van dit systeem op een lokaal station of een intranet-server.

Onderwerpen afdrukken

Hoewel de Handleiding voor de gebruiker en trainingsmodule als een online-handleiding is ontworpen, kunt u de gewenste onderwerpen afdrukken.

De volledige handleiding of een reeks pagina's afdrukken

Selecteer en open de volgende PDF van de Handleiding voor de gebruiker en trainingsmodule. Selecteer het tabblad Bladwijzers om alle onderwerpen binnen de handleiding te zien. Selecteer [Bestand: Afdrukken] of het Afdrukpictogram in de werkbalk van uw browser. Zoek de reeks pagina's in het venster Afdrukken en selecteer Alle om de volledige handleiding af te drukken of voer een reeks pagina's in de velden Van en Tot in. Selecteer <OK> om af te drukken.

PDFXerox Nuvera UGTA

De pagina afdrukken die u op dit moment bekijkt

Als u alleen de pagina wilt afdrukken, die u op dit moment bekijkt, selecteert u gewoon [Bestand: Afdrukken] of het Afdrukpictogram in de werkbalk van uw browser. In het venster Afdrukken, selecteert u <Afdrukken>.

TIP: Sommige browsers voegen standaard hun eigen kop- en voettekst aan de afdruk toe, zoals aantal pagina's, pad van het bestand, datum, enz. Als u deze informatie wilt verwijderen:

1. Klikken op [Bestand: Pagina-instelling].
  2. De tekst in de beide tekstvakken van het veld Kop- en voettekst wissen.
  3. Op <OK> klikken.

Flash- en Videocomponenten

De Flash-componenten kunnen niet worden afgedrukt. De video's kunnen evenmin worden afgedrukt. Als u zich de functie van een bepaalde toets niet kunt herinneren als u voor het apparaat staat, kunt u echter altijd de online-help raadplegen.