Installatie - Overzicht Vereiste stappen NOS-selectielijst Printerdrivers Systeemtoepassingen Problemen oplossen

Instellen - aanbevolen stappen A3

HTTP inschakelen.Deze instructies volgen om te zorgen dat gebruikers van de werkstations voltooide afdrukopdrachten via een webbrowser naar het apparaat kunnen verzenden.

Remote Workflow-software installeren. Deze instructies volgen om de software DocuSP Remote Workflow op een werkstation op een netwerk te installeren. Met deze software krijgen systeembeheerders vanaf een extern werkstation toegang tot alle functies van het bedieningspaneel.

Toegangscodes voor aanmelden. Volg deze instructies om sterke toegangscodes in te stellen en toegangscodes voor aanmelding te wijzigen. Voor extra beveiliging wordt u aanbevolen de toegangscodes voor de systeembeheerder en operateur te wijzigen nadat het systeem voor het eerst is geïnstalleerd.

Beheer van gebruikerstoegang tot het systeem. Deze instructies volgen voor het toevoegen of verwijderen van gebruikers en het wijzigen van de instellingen voor gebruikerstoegang tot het systeem.

SNMP configureren.Deze instructies volgen voor configuratie van de SNMP-instellingen.

Beveiligingsprofielen.Deze instructies volgen om Beveiligingsprofielen te maken en te selecteren, waarmee de toegang tot het systeem wordt beheerd.