Printerinstellingen configureren (inclusief voorbladen)  D1j

Overzicht

Met Printerinstellingen... in het menu Printer kan een aangemelde systeembeheerder de instellingen voor voorzieningen zoals Informatiepagina's (afdrukken van voorbladen of foutpagina's), 2-zijdig afdrukken, en het gebruik van het waarschuwingslampje voor problemen op de printer, configureren.

Printerinstellingen openen

1. Bij het systeem aanmelden door Aanmelden... te selecteren in het menu Aanmelden.
  2. Systeembeheerder selecteren in de keuzelijst Gebruiker.
  3. De toegangscode van de systeembeheerder (bijvoorbeeld administ) invoeren en op OK klikken.
  4. Printerinstellingen selecteren in het menu Printer.
  5. De instelling die u wilt configureren, selecteren.
  6. De gewenste wijzigingen aanbrengen. Verdere informatie over de instellingen wordt weergegeven door op de toets Help te klikken.
  7. Op OK of op Toepassen klikken om uw wijzigingen op te slaan. Op Annuleren klikken als u het venster wilt sluiten zonder de wijzigingen op te slaan.