Energiespaarstand instellen  D1i

Functie voor energiespaarstand openen

1. Bij het systeem aanmelden door Aanmelden... te selecteren in het menu Aanmelden.
  2. Systeembeheerder selecteren in de keuzelijst Gebruiker.
  3. De toegangscode van de systeembeheerder (bijvoorbeeld administ) invoeren en op OK klikken.
  4. Energiespaarstand instellen selecteren in het menu Printer.
  5. Het selectievakje van de instelling die u wilt configureren, inschakelen door met de muis op het vakje te klikken.
  6. De gewenste wijzigingen aanbrengen. Verdere informatie over de instellingen wordt weergegeven door op de toets Help te klikken.
  7. Op OK of op Toepassen klikken om uw wijzigingen op te slaan. Op Annuleren klikken als u het venster wilt sluiten zonder de wijzigingen op te slaan.