Installatie - Overzicht  A1

Stap 1. Vereiste stappen. Deze instructies volgen om goede communicatie van uw systeem via het netwerk met het TCP/IP-protocol te waarborgen (dit is het standaardprotocol voor het op dit apparaat gebruikte UNIX-besturingssysteem). De fabrieksstandaard voor TCP/IP-adressering is Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP). Als u de voorkeur geeft aan statische IP-adressering, zorgen dat u een geldig IP-adres, subnetmasker en Gateway-adres (indien gebruikt) bij de hand heeft.

Stap 2. Aanbevolen stappen. Dit gedeelte raadplegen voor een lijst extra instellingsstappen die u kunt uitvoeren. Een voorbeeld hiervan is het wijzigen van de toegangscodes voor aanmelding.

Stap 3. NOS-selectielijst. Dit gedeelte raadplegen om dit apparaat naast TCP/IP in verschillende netwerkbesturingsomgevingen te installeren. Voor installatie van dit apparaat in een Client/Server-netwerk, de handleiding van het besturingssysteem van uw server bij de hand houden.

Stap 4. Printerdrivers. Deze instructies volgen om printerdrivers op uw werkstations te installeren.

Stap 5. Systeemtoepassingen Dit gedeelte raadplegen voor een lijst systeemtoepassingen en de bijbehorende instellingsinstructies.

Stap 6. Problemen oplossen. Dit gedeelte raadplegen voor het oplossen van problemen met netwerkcommunicatie en andere systeemproblemen.

Handelsmerkinformatie